Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

“Η επίθεση στους ελεγκτές της ΑΑΔΕ δεν θα μείνει ατιμώρητη”! – video

“Η επίθεση στους ελεγκτές της ΑΑΔΕ δεν θα μείνει ατιμώρητη”! – video
Εικόνα από cretapost

Στο Ηράκλειο έφτασε γύρω στις 5:00 το απόγευμα ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος αμέσως μετά την άφιξή του, πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και επισκέφθηκε τα μέλη του τετραμελούς κλιμακίου της ΑΑΔΕ Ηρακλείου που δέχθηκαν επίθεση από οδηγό φορτηγού στο Ρέθυμνο.

Ο κ. Πιτσιλής επισκέφθηκε στο ΠΑΓΝΗ τους δύο ελεγκτές, την 55χρονη γυναίκα και τον 58χρονο άνδρα οι οποίοι κάνουν ιατρικές εξετάσεις, ενώ ενημερώθηκε εκτενώς για όλα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του επεισοδιακού ελέγχου στην καντίνα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πιτσιλής είπε:

“Καταδικάζουμε την αναίτια και άνανδρη επίθεση σε βάρος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ. Τέτοια περιστατικά όχι απλά δεν μας πτοούν αλλά μας πεισμώνουν. Οι έλεγχοι δεν πρόκειται να σταματήσουν αλλά θα είναι καθολικοί και θα συνεχιστούν”.

Ακόμη, ο διοικητής της ΑΑΔΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα μέλη του κλιμακίου και κατέστησε σαφές σε όλους τους τόνους ότι το περιστατικό δεν θα μείνει ατιμώρητο και ότι θα κινηθεί κάθε προβλεπόμενη νομική διαδικασία από την υπηρεσία σε βάρος του υπαιτίου.

Η κατάσταση της υγείας των ελεγκτών

Την επίθεση του… “θερμόαιμου” οδηγού φορτηγού στο Ρέθυμνο, δέχθηκε το τετραμελές κλιμάκιο ελεγκτών της ΑΑΔΕ Ηρακλείου, αποτελούμενο από τρεις γυναίκες και έναν άνδρα.

Άμεσα, στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μεταφέρθηκαν ο 58χρονος άνδρας και η 55χρονη συνάδελφός του, οι οποίοι αφού έκαναν έναν πρώτο κύκλο ιατρικών εξετάσεων και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ όπου και παραμένουν.

Η 55χρονη εφοριακός έχει μερική διάτρηση τυμπάνου στο αυτί της από το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο, ωστόσο δεν είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση και η προκληθείσα βλάβη μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή.

Η υγεία του 58χρονου είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο και οι δύο παραμένουν στο ΠΑΓΝΗ για να ολοκληρωθεί ο ιατρικός έλεγχος και ο κύκλος των εξετάσεων.

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις