Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Το ημίγυμνο κορμί… ξεγέλασε τον τσιλιαδόρο της λέσχης! Όσκαρ σκηνοθεσίας η ΕΛ.ΑΣ.

Ηράκλειο: Το ημίγυμνο κορμί… ξεγέλασε τον τσιλιαδόρο της λέσχης! Όσκαρ σκηνοθεσίας η ΕΛ.ΑΣ.
Φωτογραφία αρχείου

Σκηνές από ταινίες του Χόλιγουντ σε σκηνοθεσία… Ελληνικής Αστυνομίας. Απίστευτα περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και συνοδεύονται από σημαντικές επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ.

Χωρίς υπερβολή, όσκαρ σκηνοθεσίας θα μπορούσε να πει κανείς ότι μπορούν να διεκδικήσουν οι επικεφαλής αστυνομικών επιχειρήσεων, για τις εφόδος σε παράνομες λέσχες. Μπορεί τα μέτρα ασφαλείας που έπαιρναν οι ιδιοκτήτες παράνομων λεσχών να τις μετέτρεπαν σε απόρθητα φρούρια, η ευρηματικότητα των επικεφαλής των αστυνομικών επιχειρήσεων ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Σύμφωνα με δημοσίευα της εφημερίδας Πατρίς του Ηρακλείου, Αστυνομικοί αποκαλύπτουν στην «Πατρίς» πώς κατάφεραν να «σπάσουν» τον κλοιό ασφαλείας σε παράνομες λέσχες που ήταν …απροσπέλαστες. Περιγράφουν ασύλληπτες ιστορίες που διεκδικούν βραβείο …πονηριάς και σκηνοθεσίας. Σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν και πρόβες για να επιτύχουν τον απαιτούμενο συντονισμό ενώ επιστράτευαν και απλούς πολίτες ως κομπάρσους.

Πώς θα κατάφερναν να αποσπάσουν τον ασύρματο που κρατούσε στο χέρι ο πορτιέρης σε παράνομη λέσχη στο Ηράκλειο; Αυτή τη φορά το σενάριο που σκαρφίστηκαν οι αστυνομικοί ήταν «ροζ» απόχρωσης. Επιστράτευσαν μία «πεταλούδα» με τη ρητή οδηγία να αποχωριστεί το εσώρουχό της.

Αστυνομικός της υπηρεσίας με πολιτικά περπατούσε αγκαλιά με την καλλίπυγο ύπαρξη, προσποιούμενοι το ζευγάρι. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς”, στη μέση του δρόμου, στα δύο μέτρα από τον πορτιέρη, το πάθος τους «φούντωσε». Η κοπέλα φιλάει τον συνοδό της με έκσταση, κάνει ένα βήμα μπροστά, παραπατάει και πέφτει στο οδόστρωμα.

Η «καυτή» μίνι φούστα που φοράει είναι «ισχνή» για να καλύψει τα …κάλλη της που πλέον βρίσκονται σε δημόσια θέα και ο πορτιέρης ως τζέντλεμαν (και με γουρλωμένα μάτια, όπως περιγράφουν χαρακτηριστικά) σπεύδει να βοηθήσει την δεσποινίδα που δεν λέει να κλείσει τα πόδια της. Εκείνη την στιγμή ακριβώς ο αστυνομικός-συνοδός αρπάζει από το χέρι του τον ασύρματο και συνάδελφοί του, που παρακολουθούν από απόσταση, σπεύδουν να εισβάλουν στην λέσχη, προχωρώντας σε 21 συλλήψεις και στην κατάσχεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Πηγή: patris.gr

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις