Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτοκίνητο έκοψε κολόνα της ΔΕΗ! Η ζώνη έσωσε τον οδηγό

Κρήτη: Αυτοκίνητο έκοψε κολόνα της ΔΕΗ! Η ζώνη έσωσε τον οδηγό
Εικόνα από cretapost

Το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα έγινε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα επί της λεωφόρου Ικάρου, όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν νεαρό άνδρα, αφού έκανε τρελή πορεία, έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και ακινητοποιήθηκε.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή – όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες – που η κολόνα της ΔΕΗ «κόπηκε» και έπεσε πάνω στην ταράτσα του διώροφου κτιρίου.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι οι εκτεταμένες υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο, το οποίο σχεδόν καταστράφηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, γύρω στις 4 τα ξημερώματα και ενώ κινούνταν στην λεωφόρου Ικάρου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο κινούμενο με ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο ακινητοποιήθηκε πέφτοντας πάνω στον στύλο ηλεκτροφωτισμού.

Το ευτύχημα ήταν ότι ο νεαρός άνδρας φορούσε ζώνη ασφαλείας, γεγονός που του έσωσε τη ζωή.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να εντοπίζουν τον τραυματισμένο οδηγό σε καλή κατάσταση και έχοντας τις αισθήσεις του. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο αφού προηγουμένως έλαβε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: cretapost

 

 

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις