Κρήτη

Κρήτη: Εργολάβος… μαγικός! Έπαιρνε τα λεφτά και εξαφανιζόταν!

Οκτώ υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών, από το 2015 μέχρι τον Μάρτιο του 2018, που είχαν διαπραχθεί σε Ηράκλειο και Δήμο Ανωγείων, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 43χρονου για απάτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 43χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ από τα θύματά του, τα οποία έπειθε να του καταβάλλουν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών ή μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας τους.

Το προανακριτικό έργο γίνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost, ο άνθρωπος αυτός, έκανε συγκεκριμένα τον εργολάβο, έκλεινε δουλειές, έπαιρνε την προκαταβολή και στη συνέχεια γινόταν «καπνός».

Πηγή: cretapost, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κρήτη
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κρήτη: Περισσότερα άρθρα