Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κρήτη: Γλίτωσε στο “τσακ”! Αυτό το δέντρο θα έπεφτε πάνω της! [pics]

Κρήτη: Γλίτωσε στο “τσακ”! Αυτό το δέντρο θα έπεφτε πάνω της! [pics]
ΦΩΤΟ από το cretalive

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα, ο περίπατος που έκανε, νωρίς το πρωί με το σκύλο της στην περιοχή του πάρκου στο Κομμένο Μπεντένι, κάτω από τα Ενετικά Τείχη, παρ’ ολίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία, καθώς είδε ξαφνικά να πέφτει μπροστά της ένα μεγάλο κομμάτι δέντρου!

Το κομμάτι έπεσε πάνω σε ξύλινο παγκάκι και το έσπασε. Όπως είπε η γυναίκα, στο cretalive, από καθαρή τύχη δεν έπεσε πάνω της!

Αφού συνήλθε και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, θέλησε να ενημερώσει την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Κατά το τηλεφώνημα έμεινε – όπως υποστηρίζει- για δεύτερη έκπληκτη από την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκε καθώς η απάντηση που έλαβε ήταν: “το θέμα αφορά την αρχαιολογική υπηρεσία και όχι εμάς”!

 

 

Και διερωτάται η ίδια: “Αν δεν μπορούν να επέμβουν για να λυθεί το πρόβλημα, δεν μπορούν τουλάχιστον να κλείσουν την πρόσβαση στο χώρο για τους ανυποψίαστους πολίτες”;

“Είναι τουλάχιστον κρίμα μια τέτοια όαση πρασίνου να έχει αφεθεί έτσι στην τύχη της” δηλώνει η γυναίκα στο Cretalive επισημαίνοντας ότι, αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, την επόμενη φορά που θα πέσει ίσως και ολόκληρο δέντρο, να θρηνήσουμε και θύμα!

Πηγή: cretalive

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις