Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: “Κρυμμένο” εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον ντελιβερά

Κρήτη: “Κρυμμένο” εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον ντελιβερά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το τμήμα τροχαίας Ηρακλείου εντόπισε σύμφωνα με πληροφορίες τον οδηγό που με το αυτοκίνητό του, παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 54χρονο διανομέα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη Λ. Κνωσσού, στο Ηράκλειο.

Όλες αυτές τις μέρες οι αστυνομικοί έψαχναν για κάποιο στοιχείο -εκτός από το βίντεο που είχαν στη διάθεσή τους- που θα οδηγήσει στον οδηγό του ασημί αυτοκινήτου. Μέχρι και δημόσια έκκληση χρειάστηκε να κάνει ο Διοικητής της Τροχαίας, Αστυνόμος Β’ Μανώλης Μουρτζάκης.

Κι αυτό γιατί, οι αστυνομικοί ουσιαστικά έψαχναν ψύλλο στα άχυρα αφού στο Ηράκλειο υπάρχουν 250 ασημί αυτοκίνητα όπως αυτό που παρέσυρε τον 54χρονο.

Αφού τα “ξεσκόνισαν” όλα, είτε με τροχονομικούς ελέγχους είτε με στοχευμένους, κατάφεραν να εντοπίσουν το μοιραίο αυτοκίνητο σε χωριό έξω  από το Ηράκλειο. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο Κρητικός που έχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, είχε βάλει το αυτοκίνητο στην αυλή του πατρικού του σπιτιού και είχε φροντίσει να μην είναι ορατό από το δρόμο.

Οι αστυνομικοί που το εντόπισαν, αφού το έλεγξαν, γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για το ασημί αυτοκίνητο που έψαχναν.

Την ώρα της “επίσκεψης” των αστυνομικών στο πατρικό σπίτι, ο 39χρονος απουσίαζε. Αφού τον ενημέρωσαν ότι βρήκαν το αυτοκίνητο και πως η υπόθεση “κλείνει”, ο ίδιος αναγκάστηκε να πάει στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος οδηγός έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στις αρχές του 2018, φέρεται να χτύπησε με το ίδιο ασημί αυτοκίνητο, ένα άλλο σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια να έγινε “καπνός”. Τότε οι Αρχές τον είχαν βρει αξιοποιώντας υλικό από κάμερες.

Πηγή: ekriti

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις