Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Νεκρός ένας 76χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο

Κρήτη: Νεκρός ένας 76χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε ο ηλικιωμένος άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 76χρονο άνδρα ο οποίος έφερε πολλά και σοβαρά τραύματα ενώ πριν λίγη ώρα υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του τροχαίου ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Όλα συνέβησαν νωρίς σήμερα το απόγευμα όταν ο 76χρονος άνδρας την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Μεσσαράς, λίγο πριν τον αρχαιολογικό χώρος της Γόρτυνας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του. Αρχικά προσέκρουσε σε κορμό ελιάς ενώ στη συνέχεια καρφώθηκε σε γεφυράκι και ανετράπη.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με το apopsilive, ο άτυχος 76χρονος έμενε μόνιμα στις Μοίρες και καταγόταν από την Αληθινή. Μάλιστα, ο γιος του είναι γνωστός επαγγελματίας στην Μεσαρά που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλουμινοκατασκευών.

Πηγή: CretaPost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις