Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Οι ελιγμοί του τρόμου σε δρόμους “κόλαση” – Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Κρήτη: Οι ελιγμοί του τρόμου σε δρόμους “κόλαση” – Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Απίστευτες εικόνες στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. Λεωφορεία που σε στενούς δρόμους συναντούν νταλίκα, μόλις λίγα χιλιοστά από χαράδρα 200 μέτρων.

Εικόνες που σοκάρουν από τους δρόμους της Κρήτης. Τουριστικά πούλμαν που διασχίζουν κάθετα την εθνική οδό σε μια παρανομία πολύ γνώριμη στην τουριστική Κρήτη. Τα βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκαν στην διάρκεια εκπομπής κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον φέρνοντας όμως στο προσκήνιο μερικά από τα πιο επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα και ίσως σε όλη την Ευρώπη. Εικόνες με τα κύματα να καταπίνουν το λιμάνι των Χανίων, αλλά και οι χειρουργικές κινήσεις των οδηγών πούλμαν μια ανάσα από τα κεφάλια α ποψίαστων πολιτών ντόπιων και τουριστών.

Μια δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» με τον Μάνο Δασκαλάκη στην ΚΡΗΤΗ TV που έβαλε στο μικροσκόπιο όλα αυτά τα σημεία μέσα από εικόνες και βίντεο με την βοήθεια του προέδρου των ξεναγών Κρήτης και Θήρας Βαγγέλη Παπανικολάου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ξεναγοί, επαγγελματίες οδηγοί, αντιπεριφεριάρχες και δήμαρχοι της Κρήτης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με το οπτικοακουστικό υλικό να θέτει τις βάσεις για τις παρεμβάσεις που πρέπει να προχωρήσουν άμεσα μια ανάσα πριν ξεκινήσει επίσημα η τουριστική περίοδος για το 2019.

Μάλιστα στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» δεν έλειψε και η ένταση με τους οδηγούς και ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων να εκφράζουν την αγωνία τους για περιοχές όπως τα λιμανάκια, τον Ανισαρά και την Ανάληψη ζητώντας από τους αιρετούς να δώσουν επιτέλους λύση και να μην μένουν στα λόγια.

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις