Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Πέθανε όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί!

Κρήτη: Πέθανε όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί!
ΦΩΤΟ από το zarpanews

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στο κέντρο των Χανίων, όταν ένας 65χρονος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στον δρόμο, την ώρα που του έκαναν αστυνομικό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής ο 65χρονος κινούταν με το αυτοκίνητό του επί της πλατείας 1866, όταν άνδρες της Αστυνομίας του έκαναν τυπικό έλεγχο. Ο άτυχος άνδρας αρχικά ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σωριάστηκε στο δρόμο μπροστά στα μάτια όσων βρίσκονταν στο σημείο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του zarpanews, ο 65χρονος καταγράφεται να πέφτει στον δρόμο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Από τα απομονωμένα καρέ του βίντεο, φαίνεται λίγο αργότερα να σπεύδουν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβαν τον 65χρονο και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή με τη βοήθεια απινιδωτή. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία πνοή του, λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Πηγή: zarpanews

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις