Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές η χήρα του 45χρονου πατέρα που πέθανε ξαφνικά στο αυτοκίνητό του

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές η χήρα του 45χρονου πατέρα που πέθανε ξαφνικά στο αυτοκίνητό του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της Εύης, για τον Γιώργο της, που ένα “τρομερό έμφραγμα” στέρησε από την ίδια και τα δυο παιδιά τους,

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την οικογένεια του άνδρα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν την τραγωδία που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο.

Μέσα στο πένθος που την τυλίγει, η γυναίκα του 45χρονου, βρήκε τη δύναμη να αποτυπώσει στον γραπτό λόγο κάποια από τα αισθήματα που βιώνει,  σε μια εξομολόγηση που συγκλονίζει:

“Σήμερα πρέπει να εξηγήσω στα παιδιά μου γιατί ο μπαμπάς πέθανε μπροστά στα μάτια τους. Γιατί τους λείπει και δεν μπορούν να τον ξαναδούν. Πρέπει να σταθώ βράχος και να τα αντιμετωπίσω όλα. Να μεγαλώσω δύο πληγωμένα αγοράκια. Και να θρηνήσω, πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή κι αυτό… Το δώρο που του έκανε ο Θεός ήταν να του επιτρέψει να σώσει τα παιδιά του. Αν δεν είχε σταματήσει εκεί, ή είχαμε φύγει τρία λεπτά νωρίτερα θα θρηνούσαμε τέσσερα θύματα τώρα, στην εθνική, για Χανιά. Τους έδωσε ζωή για δεύτερη φορά. Πάντα μας προστατεύει ο μπαμπάς μας.

Το δώρο που μου έκανε εμένα ο Θεός ήταν να τον γνωρίσω και να τον έχω κοντά μου 10, έστω, χρόνια. Είμαι ευγνώμων. Ξέρω ότι όλοι τον αγαπήσατε, είχε πολλούς φίλους. Από το πρωί προσπαθώ να βρω αιτίες, παραλείψεις, κάπως να δικαιολογήσω τον θάνατό του. Η ιατροδικαστής απάντησε: τρομερό έμφραγμα, ακαριαίο. Θέλω μόνο να τον κρατήσω ζωντανό στη μνήμη των παιδιών μου. Οι φίλοι-αδερφοί μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό. Για εμένα δε θα πεθάνει ποτέ.
Γιώργο, σ΄αγαπώ”

Πηγή: cretalive

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις