Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κρήτη: Στη φυλακή ο κτηνοτρόφος για τους πυροβολισμούς

Κρήτη: Στη φυλακή ο κτηνοτρόφος για τους πυροβολισμούς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 47χρονος κτηνοτρόφος, που το πρωί της 7ης Οκτωβρίου κατηγορείται ότι πυροβόλησε το σπίτι τριών αδερφών στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με το cretapost, ο «πιστολέρο» σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Λασιθίου γι να δώσει εξηγήσεις για τους πυροβολισμούς. Μετά την απολογία του, με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τι είπε στην απολογία του

Ο 47χρονος κτηνοτρόφος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ωστόσο όπως τόνισε, νόμιζε ότι το σπίτι ήταν άδειο. Ποτέ δε θέλησε να κάνει κακό σε κανέναν και ειδικά σε παιδιά που εκείνη την ώρα ήταν μέσα. Η κίνησή του είχε σκοπό τον εκφοβισμό κι όχι να τραυματιστεί κάποιος, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου όταν ο γιος του 47χρονου κτηνοτρόφου είχε έναν ασήμαντο νεανικό διαπληκτισμό σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής με έναν 20χρονο.

Όταν ο πατέρας έμαθε για τον διαπληκτισμό αποφάσισε να λύσει για λογαριασμό του γιου του τη… διαφορά. Σε έξαλλη κατάσταση, πήγε στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν ο 20χρονος με τις δύο ανήλικες αδελφές του και τους γονείς τους να απουσιάζουν στις δουλειές τους. Τότε έβγαλε όπλο και άρχισε να βάλλει εναντίον του σπιτιού προκαλώντας πανικό και τρόμο στα τρία αδέλφια που μη μπορώντας να αντιδράσουν ζήτησαν τη συνδρομή των αρχών.

Ο φερόμενος ως δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και μετά από λίγες μέρες συνελήφθη από την αστυνομία.

Πηγή: cretapost

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις