Κρήτη

Κρήτη: Στην εντατική 5χρονο κοριτσάκι που έπαθε ανακοπή

Αντιμέτωποι με ένα εξαιρετικά δύσκολο και κατεπείγον περιστατικό βρέθηκαν χθες το βράδυ οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μοιρών, καθώς ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις πέντε ετών υπέστη ανακοπή!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας και αμέσως οι γιατροί καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή. Στη συνέχεια κρίθηκε απολύτως επιβεβλημένη η μεταφορά της σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ηράκλειο.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η μικρούλα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Η κατάσταση της υγείας της εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Πηγή: cretapost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κρήτη
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κρήτη: Περισσότερα άρθρα