Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκλονίζουν οι γονείς που έχασαν την εξάχρονη κόρη τους από τον ιό της γρίπης [pics]

Κρήτη: Συγκλονίζουν οι γονείς που έχασαν την εξάχρονη κόρη τους από τον ιό της γρίπης [pics]

Μια προσφορά λίγες μόλιες μέρες μετά την τραγική απώλεια που βίωσε η οικογένειά τους, αποφάσισαν να κάνουν οι γονείς της αδικοχαμένης Εύχαρις Σάββα, η οποία έφυγε από τη ζωή από τον ιό της γρίπης.

Περίπου 40 ημέρες μετά το χαμό της 6χρονης, με τις μνήμες να είναι ακόμη νωπές, οι γονείς του μικρού κοριτσιού που πέθανε από τον ιό της γρίπης, αποφασίζουν να στηρίξουν τη Μονάδα όπου το κοριτσάκι τους μαζί με τους θεράποντες γιατρούς έδωσε την τελευταία του μάχη, τη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύχαρις Σάββα εξέπνευσε από σηπτικό σοκ, και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλε όλο το ιατρικό προσωπικό του νοσκομείου, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο ΠΑΓΝΗ, με υψηλό πυρετό στις 5 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, την ερχόμενη Κυριακή, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα βρεθούν στα Ν. Αλάτσατα για να τιμήσουν τη μνήμη της 6χρονης, στο 40ήμερο μνημόσυνο. Εκεί θα ανοίξει ένας κουμπαράς, όπου ο καθένας θα συνεισφέρει με όποιο ποσό επιθυμεί, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δωρηθούν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, σε μία προσπάθεια της οικογένειας να στηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελείται για παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν από την πρώτη στιγμή να προσφέρει στην κοινωνία. Αρχική σκέψη ήταν να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων όμως η κατάσταση της 6χρονης δεν το επέτρεψε.

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις