Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: «Θερμό» επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και Σκουλάκη!

Κρήτη: «Θερμό» επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και Σκουλάκη!
ΦΩΤΟ από το zarpanews

Για παλαιοκομματικού τύπου πρακτικές και μεθοδεύσεις, κατηγόρησε ευθέως σήμερα το μεσημέρι, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου και των δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας, (δείτε εδώ) τον πρώην δήμαρχο Χανίων και πρώην Υπουργό Υγείας κ. Μανώλη Σκουλάκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης και με αφορμή την κατασκευή και λειτουργία των εν λόγο μονάδων υγείας, είπε απευθυνόμενος στον κ. Σκουλάκη πως «για την ιστορία–δεν μπορώ να μην το πω, θα γκρουφτω (πνιγώ) – το έργο αυτό, χρηματοδοτήθηκε από το τότε τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας, στο οποίο είχε γίνει κατ αρχήν ένταξη του πολυδύναμου του Πλατανιά, του πολυδύναμου των Σφακίων, των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Χανίων και εσύ –απευθυνόμενος στον κ.Σκουλάκη- με την δική σου παρέμβαση, πρακτικά αφαιρέθηκε χρηματοδότηση από αυτά και πήγε σε αυτό εδώ».

Αφορμή για τις αναφορές στο συγκεκριμένο ζήτημα από τον κ.Πολάκη, υπήρξαν τα λεγόμενα του κ. Σκουλάκη, κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, στο οποίο ο τελευταίος αναφέρθηκε στις ενέργειες για την κατασκευή και την λειτουργία του Κέντρου Υγείας που έγιναν επί των ημερών της δημαρχίας του.

Ο κ. Σκουλάκης αντέδρασε στα λεγόμενα του κ.Πολάκη φωνάζοντας ψέματα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να του απαντά «πως έτσι έγινε και πως πρέπει να λέτε όλη την ιστορία.»

Πηγή: zarpanews

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις