Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Την Παρασκευή θα απολογηθούν για το αιματηρό επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο

Κρήτη: Την Παρασκευή θα απολογηθούν για το αιματηρό επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους ζήτησαν και έλαβαν οι δύο νεαροί φερόμενοι ως οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 20 και 22 χρόνων οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Χανίων με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα διαβούν ξανά την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου προκειμένου να εξηγήσουν στον ανακριτή τους λόγους για τους οποίους ενεπλάκησαν στο επεισόδιο που παρ’ ολίγο να κοστίσει τη ζωή του 29χρονου Γ.Γ.

Υπενθυμίζεται πως το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Τρίτης, στην Ακτή Κουντουριώτη του ενετικού λιμένα των Χανίων, έξω από δημοφιλές νυχτερινό κέντρο όπου μάλιστα συχνάζει μεγάλος αριθμός ατόμων νεαρής ηλικίας.

Οι δύο φερόμενοι ως οι δράστες του επεισοδίου, οι οποίοι να σημειωθεί κατάγονται από ορεινή περιοχή του νομού Ρεθύμνου, διασκέδαζαν μαζί με μία κοπέλα στο μπαρ. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, οι δύο νεαροί διαπληκτίστηκαν με τον 29χρονο εργαζόμενο στο νυχτερινό κέντρο.

Ο καβγάς από το εσωτερικό του καταστήματος μεταφέρθηκε στον παραλιακό δρόμο, όταν ο ένας εκ των δύο δραστών σε έξαλλη κατάσταση έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιά τον ιδιωτικό υπάλληλο.

Η επέμβαση των αρχών ήταν άμεση, καθώς σε ελάχιστα λεπτά μετά τον τραυματισμό του 29χρονου στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν τους “πρωταγωνιστές” της συμπλοκής, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων τον τραυματία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ως προς το σκέλος της εξιχνίασης της υπόθεσης, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό που συλλέχθηκε από παρακείμενες επιχειρήσεις της Ακτής Κουντουριώτη, όπου διακρίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις των δύο νεαρών που φέρονται οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του 29χρονου αλλά και οι προσπάθειες της συνοδού τους να κατευνάσει τα πνεύματα.

Πηγή: cretapost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις