Κρήτη

Νεκρός οδηγός μηχανής στην Κρήτη

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έγινε στους δρόμους της Κρήτης, μεγαλώνοντας τη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου.

Σύμφωνα με το cretapost, το 18ο θύμα τροχαίου για το 2018 είναι ένας 42χρονος άνδρας ο οποίος χθες το απόγευμα, την ώρα που κινούνταν με την μοτοσικλέτα του σε δρόμο της Χερσονήσου Ηρακλείου, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μηχανή να ξεφύγει από την πορεία της και να πέσει στο οδόστρωμα.

Η πτώση ήταν σφοδρή με τον θάνατο του 42χρονου να ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να δώσει καμία απολύτως βοήθεια στον άτυχο άνδρα.

Πηγή: CretaPost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κρήτη
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κρήτη: Περισσότερα άρθρα