Κρήτη

Ο απρόσμενος διάλογος του Πολάκη με τον πρόεδρο του δικαστηρίου στην Κρήτη

Ένας απίστευτος διάλογος έγινε σήμερα στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση που δρούσε στην Κρήτη, μεταξύ του προέδρου του δικαστηρίου και του Παύλου Πολάκη.

Την ώρα που ο πρόεδρος έκανε ανάγνωση τον κατάλογο των μαρτύρων, φώναξε το όνομα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Ο κύριος Πολάκης δήλωσε “παρών” αναφέροντας ταυτόχρονα “Κύριε πρόεδρε θα ήθελα να ζητήσω να εξεταστώ πρώτος”.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος ρωτά τον υπουργό “Για ποιο λόγο”, με τον δεύτερο να απαντά “Γιατί ως υπουργός έχω ανειλημμένες υποχρεώσεις.”

Και ο πρόεδρος με πραγματική απορία απάντησε: Υπουργός είστε;

Πηγή: FlashNews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κρήτη
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κρήτη: Περισσότερα άρθρα