Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Ούτε τη μηχανή του αυτοκινήτου δεν έσβησε! Μπήκε και την σκότωσε”!

“Ούτε τη μηχανή του αυτοκινήτου δεν έσβησε! Μπήκε και την σκότωσε”!

Πρόσωπο από το περιβάλλον του θύματος αποκαλύπτει λεπτομέρειες του δράματος.
Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας υποστηρίζει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.
Μάλιστα, λένε ότι ο σύζυγος είχε προειδοποιήσει την άτυχη μητέρα ότι θα την σκοτώσει.
“Μας έβαζε (ο σύζυγος) να μιλάμε σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούει όσα λέγαμε”.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία της Κρήτης. Μια τραγωδία, που εκτός από την άτυχη μητέρα που πέθανε, αφήνει πίσω της και άλλα τρία θύματα εν ζωή: Τρία μικρά παιδιά. Τα δύο που απέκτησε μαζί το ζευγάρι και το κοριτσάκι που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο ο φερόμενος ως δράστης και το οποίο έχει χάσει την μητέρα του…

“Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο”

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει στην RealNews η σύζυγος του αδερφού του θύματος:

“Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Μπαίνω μέσα, εκτελώ και φεύγω. Δεν πάρκαρε καν το αυτοκίνητό του. Είχε αφήσει αναμμένη τη μηχανή και πίσω άλλα αυτοκίνητα έκαναν ουρά και κόρναραν. Χτύπησε την πόρτα του σπιτιού. Η Κατερίνα του άνοιξε γιατί είχαν κανονίσει να πάνε τα απιδιά στο γιατρό για εμβόλιο. Την στραγγάλισε. Έπειτα μαθαίνουμε πως πήγε στην Αστυνομία και ομολόγησε πως τη χτύπησε. Της το είχε πει ότι θα την σκοτώσει και μετά θα παραδοθεί. Την τελευταία φορά που βρέθηκαν πριν από το συμβάν δεν υπήρχε ένταση. Ερχόταν μέρα παρά μέρα για να δει τα παιδιά του”.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας του θύματος “Η Κατερίνα δε μιλούσε τόσα χρόνια για την κακοποίησή της γιατί την απειλούσε πως θα σκοτώσει τα παιδιά τους και θα κάνει κακό στην οικογένειά της. Στις αρχές Φεβρουαρίου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου της για βιαιοπραγία”.

Η κακοποίηση που κατέληξε σε ανθρωποκτονία

Σύμφωνα με την νύφη της άτυχης κοπέλας, ο σύζυγός της ζήλευε τους πάντες και τα πάντα.

“Κάποια στιγμή καταλάβαμε πως δεν την άφηνε ούτε να μας δει, πως σήκωνε το τηλέφωνό της και την έβαζε να μιλά σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούει όσα λέγαμε. Δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά, τη συνοδεύσαμε μαζί με την μητέρα της για να κάνει μία μικροεπέμβαση. Τότε την ρώτησα αν την χτυπάει. Δεν απάντησε. Αλλά έκανε έναν μορφασμό και κατάλαβα…

Τον αγαπούσε πολύ παρόλο που περνούσε άσχημα. Δεν κυκλοφορούσε ποτέ μόνη της. Είχε παραμελήσει τον εαυτό της. Τον έβλεπε και έλιωνε… Εκείνος ζήλευε ακόμα και εμάς, τα δέρφια της και τις γυναίκες της οικογένειας…”

Πηγή: RealNews

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις