Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Περίεργη διάρρηξη στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου

Περίεργη διάρρηξη στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μία περίεργη… διάρρηξη ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου μετά από σχετική καταγγελία.

Σύμφωνα με το cretapost, πιθανότατα κατά την διάρκεια της νύχτας άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν τα γραφεία της ΕΠΣΗ – που βρίσκονται στο κέντρο του Ηρακλείου – μπήκαν στον χώρο και έκλεψαν διάφορα έγγραφα με οικονομικά στοιχεία αλλά και υλικό που αφορά τις εκλογές του Σωματείου που είναι προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή.

Την διάρρηξη και κλοπή αντιλήφθηκε η γραμματεία της ΕΠΣΗ η οποία και ενημέρωσε τόσο τον πρόεδρο, Νίκο Τζώρτζογλου όσο και την αστυνομία.

Άνδρες της Σήμανσης έσπευσαν στο κτήριο όπου στεγάζεται η ΕΠΣΗ και έκαναν μια πρώτη αυτοψία στον χώρο ενώ πήραν αποτυπώματα από την πόρτα εισόδου αλλά και τα γραφεία. Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Την ίδια ώρα η ΕΠΣΗ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την διάρρηξη στα γραφεία της.

«Παραβιασμένη ήταν η πόρτα των γραφείων της ΕΠΣΗ σήμερα το πρωί, γεγονός που έγινε αντιληπτό από την γραμματεία της Ένωσης, ενώ υπήρχε αναστάτωση και εντός των γραφείων, στα έγγραφα και στους υπολογιστές. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έχει επιληφθεί του ζητήματος και κάνει την σχετική έρευνα…».

Πηγή: CretaPost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις