Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Έπιασαν ανήλικο για διακίνηση ναρκωτικών

Ρέθυμνο: Έπιασαν ανήλικο για διακίνηση ναρκωτικών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην σύλληψη ενός 35χρονου και ενός ανήλικου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και μιας 33χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η σύλληψη των δύο έγινε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν έρευνες από αστυνομικούς στα σπίτια των δύο συλληφθέντων καθώς και σε χώρο που χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν τα ναρκωτικά.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: Ποσότητα 93,5 γραμμάρια ηρωίνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια), 28 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών και 3 κινητά τηλέφωνα. Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις