Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Suzanne Eaton: Τέσσερις νέες καταγγελίες από γυναίκες – θύματα του δολοφόνου!

Suzanne Eaton: Τέσσερις νέες καταγγελίες από γυναίκες – θύματα του δολοφόνου!

Συνολικά 7 γυναίκες τον έχουν καταγγείλει μετά τη δολοφονία της βιολόγου!
Τον “έκαψε” το λευκό αυτοκίνητο που όλες αναγνώρισαν.
Σκέψεις να απομακρυνθεί η οικογένειά του 27χρονου από την περιοχή.
“Κάποιοι από το χωριό θέλουν να μου φορτώσουν ευθύνες” λέει η σύζυγός του.

Η μία μετά την άλλη, γυναίκες που έζησαν τον τρόμο στα Χανιά, αναγνωρίζουν το λευκό αυτοκίνητο, με το οποίο τους επιτέθηκε ο δράστης. Είναι οι γυναίκες, που όπως καταγγέλλουν, έπεσαν και εκείνες θύματος του 27χρονου δολοφόνου αλλά στάθηκαν πιο τυχερές από την Suzanne Eaton και κατάφεραν να ξεφύγουν.

Όπως δημοσιεύει η RealNews, μετά την δημοσιοποίηση του βίαιου θανάτου της άτυχης βιολόγου, πριν από ένα μήνα, άρχισαν να γίνονται η μία μετά την άλλη, καταγγελίες γυναικών.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τη δολοφονία της βιολόγου, ο 27χρονος έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι έχει “πειράξει και άλλες κοπέλες, τις οποίες χτυπούσε με το αυτοκίνητο”, με την αστυνομία να έχει στοιχεία τουλάχιστον για τρεις παρόμοιες υποθέσεις. Πρόκειται για μια 27χρονη Λιθουανή που δέχθηκε επίθεση το 2018, μία γυναίκα από την Πολωνία πριν από τρεις μήνες αλλά και μία συντοπίτισσα του 27χρονου, με την οικογένειά του να την παρακαλάει να μην κάνει καταγγελία…

Άλλα τέσσερα θύματα αναγνώρισαν το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά τη σύλληψη και την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου -μεταξύ των οποίων και φωτογραφίας με το αυτοκίνητό του- στο φάκελό του στην ασφάλεια Χανίων, έχουν προστεθεί ακόμη τέσσερις επιθέσεις σε γυναίκες, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε επτά, χωρίς να υπολογίζεται η δολοφονία της βιολόγου.

Οι μαρτυρίες των τεσσάρων αυτών γυναικών, στηρίχθηκαν κυρίως στην αναγνώριση του λευκού αυτοκινήτου, με το οποίο ο δράστης τους είχε επιτεθεί. Όλες τον απέφυγαν την τελευταία στιγμή…

Σύζυγος 27χρονου: Θέλουν να μου φορτώσουν ευθύνες

Και ενώ ο 27χρονος είναι προφυλακισμένος στην Τρίπολη και αναμένεται να περάσει από ψυχιατρική εξέταση, ο άνθρωπος με τον οποίο είναι πιο κοντά και μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο μαζί του, είναι ο ιερέας πατέρας του.

Όσο για την σύζυγο και τα δύο παιδιά του, παρακολουθούνται από κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο, ενώ όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον της οικογένειας, υπάρχει η σκέψη σύζυγος και παιδιά να μετακομίσουν προσωρινά.

“Κάποιοι από το χωριό θέλουν να μου φορτώσουν ευθύνες, λες και ήξερα τι σκεφτόταν και τι έκανε . Εκείνοι που τον ήξεραν τόσα χρόνια και τον ζούσαν καθημερινά γιατί δε μιλούσαν;” ήταν το παράπονο της γυναίκας, σε συγγενικά της πρόσωπα.

Πηγή: RealNews

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις