Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρομακτικό τροχαίο στο Λασίθι με έναν νεκρό! [vid]

Τρομακτικό τροχαίο στο Λασίθι με έναν νεκρό! [vid]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το θάνατο βρήκε το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Αγίου Νικολάου ένας επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην καμπίνα της νταλίκας που οδηγούσε.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 17:30, όταν ο άτυχος άνδρας ηλικίας περίπου 40 χρόνων, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο αφού διέγραψε μια τρελή πορεία με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο στα χωράφια και «καρφώθηκε» πάνω σε ένα δέντρο.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο πήγαν από την πρώτη στιγμή άνδρες της Τροχαίας και διασώστες του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν πολύ αργά για τον οδηγό.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ακόμη ένας άνθρωπος που επέβαινε στη νταλίκα, η κατάσταση της υγείας του ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία.

Η μαρτυρία του συνοδηγού θεωρείται βαρύνουσας σημασίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ο 40χρονος οδηγός πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του στο τιμόνι και ενώ οδηγούσε.

Πηγή: CretaPost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις