Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Βάσεις 2018: Η Ειρήνη είναι η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Κρήτης

Βάσεις 2018: Η Ειρήνη είναι η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Κρήτης
ΦΩΤΟ από το CretaPost

Όχι μόνο κατάφερε να περάσει στη σχολή που ονειρευόταν αλλά πέρασε και πρώτη. Ο λόγος για την Ειρήνη Μακράκη, η οποία θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και θα ακολουθήσει το λειτούργημα του γιατρού.

Μιλώντας για την επιτυχία της στο cretapost η νέα φοιτήτρια ανέφερε πως «ο δύσκολος αγώνας μου δικαιώθηκε. Παρά τις αντιξοότητες πέτυχα τον στόχο μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό! Δούλεψα πάρα πολύ. Όλα τα χρόνια του λυκείου διάβαζα συστηματικά και αυτό που λένε ότι δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, ισχύει».

Ρωτώντας την Ειρήνη για τον εάν περίμενε τέτοια επιτυχία είπε χαρακτηριστικά «ήμουν σίγουρη ότι έχω περάσει αλλά δεν περίμενα ότι θα ήμουν πρώτη, καθώς δεν γνώριζα και τι είχαν γράψει οι άλλοι υποψήφιοι».

Το ίδιο δήλωσε και η μητέρα της, Νεκταρία.«Ξέραμε ότι κάπου θα περάσει.Όλα αυτά τα χρόνια είχε δουλέψει πολύ. Ήταν μία πολύ μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη για όλη την οικογένεια.Ήταν μία δικαίωση για την Ειρήνη μας».

Η Ειρήνη δεν δήλωσε καμία άλλη σχολή καθώς επίσης και δήλωσε μόνο Ηράκλειο. Πρώτον γιατί δεν ήθελε να φύγει αλλά και γιατί όπως λέει, η Ιατρική σχολή Κρήτης είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Πηγή: cretapost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις