Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Η κόρη του θύματος αποκάλυψε την τραγωδία!

Χανιά: Η κόρη του θύματος αποκάλυψε την τραγωδία!
ΦΩΤΟ INTIME

Το ζευγάρι ήταν μαζί πολλά χρόνια.
Πληροφορίες λένε ότι ο δράστης και αυτόχειρας έμεινε χωρίς δουλειά.
Τα άψυχα σώματα του ζευγαριού βρήκε η κόρη της γυναίκας από προηγούμενο γάμο.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για σημείωμα του 47χρονου.

Ένα ζευγάρι που δεν έχει δώσει σημάδια ότι έχει προβλήματα, βρίσκεται νεκρό. Τα στοιχεία δείχνουν ότι εκείνος πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο, αυτοκτόνησε, στο σπίτι που έμεναν στη Χαλέπα.

Αυτά είναι μέχρι στιγμής, τα κομμάτια που ενώνουν το παζλ της τραγωδίας στα Χανιά.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο φερόμενος ως δολοφόνος και αυτόχειρας έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί την πράξη του. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό, το τι μπορεί να τον οδήγησε στην πράξη του…

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ekriti ότι το ζευγάρι εντόπισε νεκρό η κόρη της 49χρονης την οποία είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

Στο σημείο της τραγωδίας πήγε ιατροδικαστής και η πρώτη αυτοψία έδειξε πως το κακό είχε γίνει αρκετές ώρες πριν, καθώς τα άψυχα σώματα των θυμάτων βρισκόταν ήδη σε ακαμψία.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το ζευγάρι δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Εκείνη είχε δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο ενώ 47χρονος, που δεν είχε δικά του παιδιά, εργαζόταν σε αλουμινάδικο όμως την τελευταία εβδομάδα είχε μείνει χωρίς δουλειά σύμφωνα με το flashnews.

Πηγή: flashnews, ekriti , cretapost

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις