Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Το κινητό που αγόρασε εξερράγη στην τσέπη του – Εφιάλτης για μαθητή [pics]

Χανιά: Το κινητό που αγόρασε εξερράγη στην τσέπη του – Εφιάλτης για μαθητή [pics]

Εφιάλτης για ανήλικο νεαρό από τα Χανιά, καθώς το κινητό τηλέφωνό του υπερθερμάνθηκε και εξερράγη μέσα στην τσέπη του. Τι του απάντησαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος από όπου το είχε αγφοράσει.

Όταν αγόραζε αυτό το κινητό τηλέφωνο, σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι λίγους μήνες μετά την αγορά, θα ζούσε αυτές τις τρομακτικές στιγμές. Ο νεαρός Χανιώτης, πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα με την καταγγελία σε τοπικά μέσα, αγόρασε ένα καινούργιο τηλέφωνο το φθινόπωρο, αλλά μόλις λίγους μήνες αργότερα, αυτό υπερθερμάνθηκε, και εξερράγη μέσα στην τσέπη του.

Όπως καταγγέλλουν ο νεαρός και η μητέρα του, το συγκεκριμένο smartphone αγοράστηκε από κατάστημα γνωστλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το φθινόπωρο, και μόλις λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, ενώ το είχε σην τσέπη του γιλέκου του, είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί!

Ακαριαία το νάιλον γιλέκο που φορούσε, άρπαξε φωτιά, και ενώ προσπαθούσε να το βγάλει από πάνω του πετώντας το στον αέρα, το κινητό εξερράγη μέσα στην τσέπη. Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε, και οι ζημιές περιορίστηκαν στο κινητό και το γιλέκο.

Πηγή: zarpanews.gr

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις