Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κρητικός “έντυσε” με κουτάκια μπύρας ένα ολόκληρο δωμάτιο! (pics)

Κρητικός “έντυσε” με κουτάκια μπύρας ένα ολόκληρο δωμάτιο! (pics)
ΦΩΤΟ EKRITI

Άρχισε να κρατάει τα κουτάκια μπύρας που έπινε με τους φίλους του και… στο τέλος, έφτιαξε αυτή την εντυπωσιακή “ταπετσαρία”, σε ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Εντυπωσιακό είναι επίσης, ότι δε χρειάστηκαν πολλά χρόνια. Με τη βοήθεια και των φίλων κατάφερε σε δύο χρόνια, να συγκεντρώσει 9.270 κουτιά από μπύρα και να δημιουργήσει αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Τοίχοι και οροφή έχουν καλυφθεί από τα κουτάκια. Πολυθρόνα, τραπεζάκι, ράφια, παρτέρι με λουλούδια, όλα κατασκευασμένα με κουτάκια αλουμινίου.

Στην είσοδο υπάρχει πινακίδα με την ένδειξη καταφύγιο μπύρας” όμως τίποτα δεν προϊδεάζει τον επισκέπτη για το θέαμα που θα αντικρίσει. Όλα τα κουτιά τοποθετημένα συμμετρικά με πολύ μεράκι και κυρίως υπομονή.

Και μπορεί να είναι άδεια, όμως για τους επισκέπτες πάντα υπάρχει παγωμένη μπύρα  που προσφέρεται στα ειδικά ποτήρια.

Ο δημιουργός μένει στη Αγία Βαρβάρα του δήμου Γόρτυνας και έχει δημιουργήσει τον ιδιαίτερο αυτό χώρο για να υποδέχεται τους φίλους του, άλλωστε ο ίδιος είναι συνταξιούχος και έχει άπλετο χρόνο.

Κι αν κάποιος τον ρωτήσει γιατί το έκανε, απαντά αφοπλιστικά με ένα γνωστό σλόγκαν που χρησιμοποιείται σε διαφήμιση μπύρας: “Γιατί έτσι μας αρέσει”.

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις