Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρυφό ρεβεγιόν στη Θεσσαλονίκη με προσκλήσεις μέσω Instagram και οδηγίες στο google maps

Κρυφό ρεβεγιόν στη Θεσσαλονίκη με προσκλήσεις μέσω Instagram και οδηγίες στο google maps
ΦΩΤΟ Αρχείου

Με τη Θεσσαλονίκη να «βράζει» στον κορονοϊό, ασυνείδητοι προσκαλούσαν κόσμο σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. 

Με μήνυμα στο Instagram για την κουκίδα στο google maps με τη μυστική τοποθεσία και με 20 ευρώ είσοδο ενημέρωναν για συμμετοχή στο πάρτι του ρεβεγιόν στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για γνωστή ομάδα που διοργάνωσε σχεδόν κρυφά το πάρτι σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή του Αγγελοχωρίου του δήμου Θερμαϊκού. Εξαιτίας των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας τηρήθηκε σιγή ιχθύος έως την αλλαγή του χρόνου, με τους διοργανωτές να αποστέλλουν μηνύματα στο Instagram στους υποψήφιους συμμετέχοντες του κρυφού event, χρησιμοποιώντας στίγμα στο google maps.

Δείτε την εικόνα που εξασφάλισε το ThessToday.gr:

Μάλιστα, όσοι πιστοί προσήλθαν – περίπου 100 – κλήθηκαν να πληρώσουν και το αντίτιμο εισόδου, ύψους 20 ευρώ, ενώ για παρέα πέντε ατόμων το ποσό για τη φιάλη ανερχόταν στα 150 ευρώ.

Δυστυχώς, για τους διοργανωτές οι μάσκες έπεσαν!

Κατέφτασαν περιπολικά της αστυνομίας και μαζί και η λυπητερή:

Ένας 46χρονος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ, καθώς είχε στήσει ένα ολόκληρο ηχοσύστημα μέσα σε ένα όχημα τύπου βαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις