Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ξάνθη: Εμπρησμός – μήνυμα για το έγκλημα και τη στυγερή δολοφονία στο Δροσερό

Ξάνθη: Εμπρησμός – μήνυμα για το έγκλημα και τη στυγερή δολοφονία στο Δροσερό

Ανάστατη η Ξάνθη μετά το έγκλημα που σημειώθηκε στο Δροσερό. Ο εμπρησμός σπιτιού φαίνεται να επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μετά τη δολοφονία…

Η αστυνομία στην Ξάνθη βρίσκεται σε επιφυλακή, μετά το έγκλημα σε καταυλισμό Ρομά, με θύμα έναν 45χρονο. Ο εμπρησμός σε σπίτι που ανήκει σε στενό συγγενή του καθ ομολογία δράστη, δείχνει πως η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες έχει ξεκινήσει. Μετά τη δολοφονία, ο 36χρονος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο πατέρα είχε εμφανιστεί προκλητικά αμετανόητος. Λίγες ώρες μετά, συγγενείς του θύματος έκαναν λόγο για εκδίκηση, με τους φόβους για ακόμα χειρότερες καταστάσεις, να είναι διάχυτοι στο Δροσερό.

Σπίτι που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 45χρονου στην Ξάνθη είναι η μονοκατοικία στο Δροσερό που αποτέλεσε στόχο εμπρηστικής επίθεσης τη νύχτα της Δευτέρας 20 Μαρτίου και κάηκε ολοσχερώς.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο εμπρησμός που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα συνδέεται με το άγριο έγκλημα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του δράστη. Ο 36χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να ανεβάζει ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 36χρονου δράστη. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται και τα 4 άτομα που πήραν μέρος στο έγκλημα. Ο 36χρονος, οι δύο γιοι του και ο γαμπρός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 45χρονος άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα χρήματα που είχε δώσει. Ο δράστης φέρεται ότι το τελευταίο διάστημα απαιτούσε να του επιστραφεί το ποσό που είχε δώσει. Με συνοδεία των γιων και του γαμπρού του, εισέβαλε στο σπίτι του θύματος και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Ένα άλλο σενάριο, αναφέρει πως ο 36χρονος θεωρούσε υπεύθυνο τον 45χρονο για μια πρόσφατη σύλληψή του, για υπόθεση ναρκωτικών. Στο βίντεο που είχε ανεβάσει τον χαρακτήριζε «ρουφιάνο». Ο καθ ομολογία δολοφόνος είχε οδηγηθεί σε αστυνομικό τμήμα και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Πληροφορίες: voria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις