Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξάνθη: Ληστεία σε σπίτι με λεία 40.000 ευρώ – Στο νοσοκομείο ένα από τα θύματα

Ξάνθη: Ληστεία σε σπίτι με λεία 40.000 ευρώ – Στο νοσοκομείο ένα από τα θύματα

Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Ξάνθη, μετά την άγρια ληστεία. Οι δράστες ήταν αποφασισμένοι για όλα και έφυγαν με 40.000 ευρώ…

Οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα του σπιτιού στην Ξάνθη και η ληστεία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Η αγριότητα των δραστών έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία, που ζητάει από την αστυνομία ενίσχυση της παρουσίας της. Κάποιοι δηλώνουν απροστάτευτοι και τονίζουν ότι το τελευταίο διάστημα, η εγκληματικότητα οργιάζει με όλο και περισσότερες ληστείες. Αυτά που τράβηξε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του, προκαλούν αίσθηση.

Στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου στην Ξάνθη νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο πρόσωπο ο 84χρονος, που έπεσε θύμα ληστείας.

Άγνωστοι δράστες μπήκαν χθες Τρίτη 24 Ιανουαρίου στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στο 1ο χλμ Ξάνθης- Λάγους και με τη χρήση βίας τους λήστεψαν.

Εισέβαλαν στο σπίτι όπου διαμένουν και χτύπησαν με αγριότητα τον ηλικιωμένο άνδρα στο πρόσωπο, με σκοπό να τους παραδώσει χρήματα και τιμαλφή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ αφαίρεσαν πάνω 40.000€ και χρυσαφικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις