Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ξάνθη: Με σπασμένες τουαλέτες και στραβές μπασκέτες ”υποδέχτηκαν” την εθνική του μπάσκετ!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Για γέλια και για κλάματα οι σκηνές στο κλειστό γήπεδο Φίλιππος Αμοιρίδης, στην Ξάνθη

Σπασμένες τουαλέτες, ηλεκτρονικοί πίνακες για την προβολή του σκορ εκτός λειτουργίας, αφόρητη ζέστη και παράπονα συνθέτουν την εικόνα που συναντούσε κανείς χθες Παρασκευή στο κλειστό γήπεδο Φίλιππος Αμοιρίδης, στην Ξάνθη, που άνοιξε τις πόρτες του να υποδεχθεί το Διεθνές Τουρνουά της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Μόνο ασχολίαστο και φυσικά απαρατήρητο, δεν πέρασε το γεγονός πως μια από τις μπασκέτες εντός του γηπέδου που υποδέχθηκε τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας, της Τσεχίας, της Βοσνίας και της Ρωσίας ήταν στραβή (!) και κοντή κάτι ωστόσο που έγινε αντιληπτό και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα διορθώθηκε, άρον άρον.
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Την ίδια στιγμή, το κλειστό γήπεδο της πόλης βούλιαξε από κόσμο που καταβάλλοντας το συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ, προμηθεύτηκε εισιτήρια για να παρακολουθήσει τους αγώνες, ωστόσο η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική καθώς απουσίαζαν υποδομές κλιματισμού του χώρου. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που αποχώρησαν στο διάλειμμα, καθώς δεν άντεχαν την δυσφορία.

Εξίσου άσχημη και η εικόνα που συναντούσε κανείς μέσα στις τουαλέτες του γηπέδου, οι οποίες ήταν σπασμένες. Σίγουρα το μόνο παρήγορο στην όλη… διοργάνωση, τα κακώς κείμενα της οποίας έβγαζαν μάτι, ήταν η παρουσία και εμφάνιση των παικτών που σίγουρα ικανοποίησαν όλους όσοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο.

Πηγή: thrakitoday.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε