Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξάνθη: Μετέφερε νεογέννητο μωρό γυμνό στην αστυνομία

Ξάνθη: Μετέφερε νεογέννητο μωρό γυμνό στην αστυνομία

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που αναστάτωσε το πρωί την Ξάνθη. Το νεογέννητο μωρό κατέληξε στα χέρια αστυνομικών λίγο μετά τη γέννα. Τι διαπιστώθηκε από την έρευνα…

Το νεογέννητο μωρό στην Ξάνθη είναι καλά στην υγεία του και δεν κινδυνεύει παρά τα όσα συνέβησαν αμέσως μετά τη γέννα του. Ο αδερφός της 27χρονης μητέρας το πήρε από το σπίτι και το πήγε στην αστυνομία. Είπε ότι το βρήκε στην πόρτα του σπιτιού του. Έκανε λόγο για εγκατάλειψη βρέφους, με την αλήθεια να μην αργεί να αποκαλυφθεί. Όσο για την λεχώνα βρίσκεται πλέον σε κλινική κοντά στο αγγελούδι της και προσπαθεί να συνέλθει από αυτά που έζησε.

Καλά είναι στην υγεία τους η 27χρονη νεαρή μητέρα και το αγοράκι της που έφερε σήμερα στον κόσμο από την Γενισέα στην Ξάνθη. Η νεαρή γέννησε μόνη της στο σπίτι. Αργότερα ο αδερφός της, μετέφερε στην Αστυνομία το μωρό γυμνό, λέγοντας πως το βρήκε στην πόρτα του σπιτιού του.

Το μωράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, περίπου στις 08:00 το πρωί, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν μεν κομμένος άτσαλα ο ομφάλιος λώρος, αλλά η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή.

Αργότερα το μεσημέρι εμφανίστηκε και η μητέρα του, στην οποία παρασχέθηκε όλη η νοσηλευτική φροντίδα που απαιτείται σε μια λεχώνα, όπου διαπιστώθηκε πως και η δική της κατάσταση ήταν καλή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, με εντολή του εισαγγελέα βρίσκεται κοντά στο νεογέννητο αγοράκι της, όπου και οι δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις