Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ξάνθη: Οδύνη για τον θάνατο πατέρα σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αυστρία!

Ξάνθη: Οδύνη για τον θάνατο πατέρα σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αυστρία!

Τραγικό θάνατο σε εργατικό δυστύχημα στην Αυστρία βρήκε ένας νέος άνθρωπος με καταγωγή από την Ξάνθη, που είχε μεταναστεύσει προσωρινά στο εξωτερικό για να βρει δουλειά. 

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα δύο ακόμη άνδρες είχαν χάσει τη ζωή τους σε εργατικά δυστυχήματα στο εξωτερικό, με καταγωγή από την περιοχή της Θράκης. 

Είναι ιδιαίτερα σύνηθες άλλωστε το φαινόμενο κάτοικοι της περιοχής (κυρίως της ορεινής ζώνης) να μεταναστεύουν προσωρινά στο εξωτερικό για εποχική εργασία, αναζητώντας το μεροκάματο. 

“Στον νέο συνάνθρωπο μας, πατέρα ενός παιδιού, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην Αυστρία, ευχόμαστε ο Φιλεύσπλαχνος και Μεγαλοδύναμος Αλλάχ να του κρατήσει μια θέση στον Παράδεισο. Στους γονείς, την οικογένεια και τους οικείους του ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει κουράγιο και δύναμη” αναφέρει η Μουφτεία Ξάνθης για τον άδικο χαμό του νέου από την Ξάνθη. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις