Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξάνθη: Πέθανε 75χρονη μετά την επίθεση που δέχτηκε από γυναίκα «τσαντάκια»

Ξάνθη: Πέθανε 75χρονη μετά την επίθεση που δέχτηκε από γυναίκα «τσαντάκια»

Ανάστατη η Ξάνθη από το τραγικό τέλος ηλικιωμένης που δέχτηκε επίθεση από γυναίκα – τσαντάκια. Η 75χρονη έπεσε στο έδαφος, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και λίγες ώρες μετά κατέληξε…

Στα χέρια της αστυνομίας η γυναίκα – τσαντάκιας στην Ξάνθη, που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη για να βουτήξει την τσάντα που κρατούσε. Η άτυχη γιαγιά έπεσε στο έδαφος κατά τη διάρκεια της ληστείας και τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Στενοί συγγενείς της εμφανίζονται οργισμένοι. Μιλούν για δολοφονία και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της νεαρής που την έβαλε στο στόχαστρο.

Όλα έγιναν το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, όταν η 75χρονη από το Εύμοιρο στην Ξάνθη, δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε στο μάτι, από γυναίκα του οικισμού Δροσερού Ξάνθης, με σκοπό να της κλέψει την τσάντα.

Η 75χρονη ζαλίστηκε και έπεσε κάτω, εκλήθη ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στις 09:30 το πρωί στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Δυστυχώς η γυναίκα κατέληξε και πλέον εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, για να φανεί αν ο θάνατος της προήλθε από παθολογικά αίτια ή από την πτώση της. Η γυναίκα από το Δροσερό της Ξάνθης συνελήφθη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις