Ξάνθη: Ραντεβού για ξύλο έδωσαν νεαροί στη Μύκη – Πέντε τραυματίες

Intime Αρχείο

Συμπλοκή ανάμεσα σε νεαρούς έλαβε χώρα στην Ξάνθη και συγκεκριμένη στην περιοχή της Μύκης. Το περιστατικό που φέρεται ότι έγινε έπειτα από συνεννόηση μεταξύ των πρωταγωνιστών, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thraki.com στη συμπλοκή που έγινε στην Ξάνθη έλαβαν μέρος νεαροί από τον Κένταυρο και την Μύκη. Το περασμένο Σάββατο (17.10.2020), λοιπόν, τρία παιδιά από τον Κένταυρο που βρίσκονταν στην Μύκη, “ενισχυμένοι”… από φίλους τους από το χωριό, συνεπλάκησαν με άλλους νεαρούς από τον Κένταυρο.

Η πέτρα του σκανδάλου όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του thraki.com, ήταν ένας 45χρονος, ο οποίος ξεσήκωσε τους νεαρούς και στην ουσία έδωσε το σύνθημα για τον “κακό χαμό”.

Το περιστατικό έχει αναλάβει να διαλευκάνει η αστυνομία, ενώ η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Κένταυρο και Μύκη μυρίζει – όπως λέμε – μπαρούτι!

πηγή: thraki.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σοκ στην Εύβοια: Σκυλιά κατασπάραξαν 60χρονη

Σοκ στην Εύβοια: Σκυλιά κατασπάραξαν 60χρονη

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Βασιλικά Ιστιαίας Ευβοίας, καθώς σκυλιά κατασπάραξαν μια 60χρονη γυναίκα. Το σοκαριστικό περιστατικό, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο (28/11). ... Διαβάστε περισσότερα