Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ξάνθη: Στη φυλακή o δολοφόνος και οι 3 συνεργοί του για το έγκλημα στο Δροσερό

Ξάνθη: Στη φυλακή o δολοφόνος και οι 3 συνεργοί του για το έγκλημα στο Δροσερό

Η δολοφονία του 46χρονου στην Ξάνθη, κρατάει το θερμόμετρο στα ύψη στο Δροσερό. Ο καθ ομολογία δράστης και οι 3 συνεργοί του στο έγκλημα, αποφασίστηκε να προφυλακιστούν…

Οι αντιδράσεις στο Δροσερό στην Ξάνθη συνεχίζονται, με τους συγγενείς του θύματος να απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, για εκδίκηση. Το έγκλημα με τη στυγερή δολοφονία του 46χρονου, μπροστά στη σύζυγο, στα παιδιά και στα εγγόνια του, διαδέχθηκαν οι εμπρησμοί σε σπίτια των δραστών και οι φόβοι για λουτρό αίματος στην περιοχή. Ο καθ ομολογία δράστης παραμένει αμετανόητος και απειλεί πως αν κάποιος πειράξει στενά φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα, θα επιστρέψει για εκδίκηση.

Ολοκληρώθηκε το πρωί η διαδικασία του αυτοφώρου για τον 37χρονο καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας του 46χρονου στο Δροσερό στην Ξάνθη και για τους τρείς συνεργούς του. Οι τέσσερεις οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Ξάνθης όπου απολογήθηκαν και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκαν.

O 37χρονος πήγε στο σπίτι του θύματος, σε καταυλισμό Ρομά της περιοχής, μαζί με τους δύο γιους και τον γαμπρό του και αφού έσπασαν την πόρτα δωματίου όπου ο 46χρονος κοιμόταν με τη σύζυγό του, τον γιο του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του, τον πυροβόλησε 5 φορές στην κοιλιά και την πλάτη.

Υπενθυμίζεται ότι 37χρονος άρπαξε την 15χρονη που θα παντρευόταν τον 17χρονο γιο του. Το πρωί της Τετάρτης (22.03.2023) το MEGA παρουσίασε βίντεο – ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης. 

Πώς σημειώθηκε το φονικό

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (189.03.2023). Ένας 36χρονος με άλλους τρεις άντρες, αφού έψαξαν για χρήματα, δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 45χρονο μέσα στο σπίτι που έμενε σε καταυλισμό Ρομά μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του.

Το θύμα μετά τους 5 πυροβολισμούς εξ επαφής στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από τους συγγενείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο κατέληξε.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 36χρονος δράστης φέρεται να είχε λογοδοτήσει το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Αυτό που σοκάρει είναι το γεγονός ότι λίγο πριν παραδοθεί ο 36χρονος άνδρας, ανήρτησε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξηγεί αρχικά τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα. Στο βίντεο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα, αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» υποστήριξε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στο βίντεο. 

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι για βεντέτα

Η οικογένεια του 46χρονου θύματος δεν φαίνεται να υπολογίζει τις απειλές του 37χρονου και δήλωσε ότι δεν θα αφήσει ατιμώρητο το συγκεκριμένο έγκλημα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των συλληφθέντων για τη δολοφονία στον ανακριτή, άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, απείλησαν με βεντέτα.

Λίγη ώρα αφότου παραδόθηκε στις Αρχές ο 37χρονος, συγγενείς του θύματος βρέθηκαν έξω από το σπίτι του δράστη και με πέτρες και αντικείμενα προκάλεσαν φθορές στο σπίτι του.

Επίσης, τα ξημερώματα της Τρίτης, σπίτι που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 37χρονου δράστη, έγινε στόχος εμπρηστών, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι για  την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου άντρα έχουν συλληφθεί ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης, οι δύο γιοι του (18 και 17 ετών) και ο γαμπρός του (17 ετών), καθώς είχαν ακολουθήσει τον 37χρονο μέχρι το σπίτι του θύματος.

Ο 37χρονος δράστης και άλλοι τρεις συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης μέχρι την απολογία τους την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Μαρτίου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις