Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξάνθη: Το απίθανο παρκάρισμα που κάνει το γύρο του facebook – Δείτε την επίμαχη φωτό!

ΦΩΤΟ από xanthinea.gr
ΦΩΤΟ από xanthinea.gr

Την εικόνα ανέβασε η ομάδα “Στραβά και Ανάποδα” στο facebook με τα καυστικά σχόλια για την επιλογή του οδηγού του Ι.Χ. να δίνουν και να παίρνουν…

Στο επικίνδυνο πλακόστρωτο επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου κατέληξε κάτοικος στην Ξάνθη που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, μιας και για πολλοστή φορά συνάντησε στον δρόμο του ένα ακόμη εμπόδιο! Ο λόγος για ένα λευκό Ι.Χ. 4Χ4 ο οδηγός του οποίου το ακινητοποίησε πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κυριολεκτικά αδύνατο να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος.

Ο οδηγός του αναπηρικού αμαξιδίου αντικρίζοντας το θέαμα αναγκάστηκε να κατέβει από το πεζοδρόμιο στον δρόμο, ώστε να τον διασχίσει – με κίνδυνο βέβαια την σωματική του ακεραιότητα – για να φτάσει στον προορισμό του. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω πολίτης αντιμετωπίζει προβλήματα στις καθημερινές του μετακινήσεις μέσα στην πόλη, ενώ το ίδιο ισχύει για όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες της περιοχής.

Την σκηνή τράβηξε με την φωτογραφική του μηχανή ο Τάσος Τεφρονίδης και την ανέβασε στην ομάδα “Στραβά και Ανάποδα” στο Facebook με τα καυστικά σχόλια για την επιλογή του οδηγού του Ι.Χ. να δίνουν και να παίρνουν.

Πηγή: xanthinea.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε