Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξάνθη: Τον σκότωσαν μπροστά στη σύζυγο και τα παιδιά του – Τι λέει σε βίντεο ο δράστης

Ξάνθη: Τον σκότωσαν μπροστά στη σύζυγο και τα παιδιά του – Τι λέει σε βίντεο ο δράστης

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Ξάνθη, για το έγκλημα που σημειώθηκε στο Δροσερό. Θύμα ένας πατέρας που εκτελέστηκε εξ επαφής μέσα στο σπίτι που έμενε…

Σοκ έχει προκαλέσει στο Δροσερό στην Ξάνθη το άγριο εγκλήμα που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Ένας 36χρονος με άλλους τρεις άντρες, αφού έψαξαν για χρήματα, δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν 46χρονο μέσα στο σπίτι που έμενε σε καταυλισμό Ρομά μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του.

Αυτό που σοκάρει είναι το γεγονός ότι λίγο πριν παραδοθεί ο 36χρονος άνδρας, ανήρτησε βίντεο στο κοινωνικό δίκτυο TikTok, στο οποίο εξηγεί αρχικά τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ λίγο αργότερα αποτυπώνεται και η στιγμή που προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι και ένα δεύτερο άτομο που πήρε μέρος στην φονική ληστεία.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε εμένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια να κάτσω μέσα, θα σας σκοτώσω όλους»  λέει στα τουρκικά, ο καθ ομολογία δολοφόνος του 46χρονου. Το θύμα μετά τους 5 πυροβολισμούς εξ επαφής στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από τους συγγενείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο κατέληξε.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 36χρονος δράστης φέρεται να είχε λογοδοτήσει το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος που σκότωσαν το θύμα οι τέσσερις δράστες ήταν ότι ο 36χρονος καθ ομολογία δολοφόνος πίστευε ότι το 46χρονο θύμα, τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα την πρόσφατη σύλληψή του. «Ήταν ρουφιάνος» ακούγεται να λέει κάποια στιγμή στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί πριν τρεις μήνες, στις 26 Ιανουαρίου μετά από μια Αστυνομική Επιχείρηση στον οικισμό και στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγα 25ωρα.

Η ελληνική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία του 46χρονου και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Αναζητούνται τα δύο από τα 4 άτομα που πήραν μέρος στο έγκλημα και για την ώρα κρύβονται και δεν έχουν εντοπιστεί.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις