Τοπικά Νέα

Ξεπέρασε τον κίνδυνο το 16 μηνών αγοράκι που έπαθε σηψαιμία!

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για το μόλις 16 μηνών αγοράκι που είχε προσβληθεί από μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Μετά από τρία κρίσιμα 24ωρα, το παιδάκι φαίνεται πως ξεπέρασε τον κίνδυνο και εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια χρονική περίοδο, παρουσιάστηκε ένα ακόμα κρούσμα μηνιγγίτιδας σε ένα παιδί 10 χρόνων το οποίο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου επίσης στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: flashnews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα