Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξεσηκωμός στο Αγρίνιο για το χαράτσι

ΦΩΤΟ από το agrinionews.gr

Μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζεται η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ και της ΠΑΣΕΒΕ με ομάδες πολιτών και τη στήριξη του εργατικού Κέντρου και εκπροσώπηση από τον Εμπορικό Σύλλογο στο Αγρίνιο, έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

Η κινητοποίηση για τα χαράτσι, περιλαμβάνει συνθήματα κατά της πολιτικής ενώ πανό έχει κρεμαστεί και από τον πάνω όροφο του νεοκλασικού κτιρίου.

ΦΩΤΟ από το agrinionews

Όπως διαβάζουμε στο agrinionews, στην εκδήλωση βρέθηκε και ο βουλευτής του ΚΚΕ κύριος Μωραΐτης ενώ αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων μάζεψε αντίγραφα «χαρατσιών» και τα επέδωσε στον διευθυντή του γραφείου της ΔΕΗ. Στη συνέχεια ορισμένα από αυτά κάηκαν συμβολικά στην είσοδο των γραφείων…

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι συγκεντρωμένοι, θα δημιουργηθούν λαϊκές επιτροπές που θα αποτρέπουν ακόμα και σε επίπεδο πολυκατοικίας της διακοπή του ρεύματος ενώ ο σχεδιασμός είναι αργότερα να δημιουργηθούν και «ομάδες κρούσης» (αυτός ο όρος χρησιμοποιήθηκε) που θα επανασυνδέουν το ρεύμα σε περίπτωση διακοπής.

ΦΩΤΟ από το Agrinionews.gr

Την Κυριακή, επίσης στο 1ο Δημοτικό θα υπάρξει στις 11 το πρωί η πρώτη συγκέντρωση για τη δημιουργία μιας τέτοιας λαϊκής επιτροπής στον Άγιο Δημήτριο.

Διαβάστε ακόμα:

Φθιώτιδα:Ένας παπάς, μπροστάρης στον αγώνα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ-Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε