Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κτηνωδία στην Εύβοια: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά το αδέσποτο σκυλί – μασκότ της Κύμης

Κτηνωδία στην Εύβοια: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά το αδέσποτο σκυλί – μασκότ της Κύμης

Στην Κύμη της Εύβοιας κάποιος οι κάποιοι (δεν είναι γνωστό ακόμα αν ο δράστης ήταν ένας ή περισσότεροι) με κτηνώδη αισθήματα πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά αδέσποτο σκυλί που αποτελούσε τη μασκότ της πόλης.

Το αδέσποτο αρσενικό σκυλί που αγαπούσαν όλοι και φρόντιζαν στην Κύμη και αποτελεί τη μασκότ της πόλης της Εύβοιας βρέθηκε τραυματισμένο στο έδαφος σε παιδική χαρά κοντά στην κεντρική πλατεία, όπως ανέφερε το evima.gr.

Το τραυματισμένο σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της Κύμης στην Εύβοια όπου διαπιστώθηκε πως φέρει βαριά τραύματα από πυρά όπλου στο θώρακα και στα πόδια.

Ο κτηνίατρος που περίθαλψε το σκυλί και έκανε επέμβαση στο τραυματισμένο ζώο. Η μία από της σφαίρες δεν μπόρεσε να αφαιρεθεί, καθώς ήταν σε ένα δύσκολο σημείο, αλλά εκτιμάται πως θα αποβληθεί από τον οργανισμό του.

Στο τραυματισμένο σκυλί – μασκότ της πόλης της Εύβοιας έγιναν συνολικά 14 ράμματα. Η κατάσταση του ζώου είναι καλή και φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι άνθρωποι που βρήκαν το τραυματισμένο σκυλί και το μετέφεραν στον κτηνίατρο έχουν δώσει ήδη κατάθεση στην αστυνομία της πόλης της Εύβοιας και ο φάκελος θα μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις