Δευτέρα, 27 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κυκλάδες: Η στιγμή που κύματα «σκεπάζουν» το πλοίο Σκοπελίτης – Βίντεο από το ταξίδι στα 8 μποφόρ

Κυκλάδες: Η στιγμή που κύματα «σκεπάζουν» το πλοίο Σκοπελίτης – Βίντεο από το ταξίδι στα 8 μποφόρ

Το πλοίο βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Νάξου και καταγράφεται την ώρα που κύματα το χτυπούν. Το βίντεο από τις Κυκλάδες δείχνει την ένταση των ανέμων…

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τα λιμάνι του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, κυρίως για τις Κυκλάδες, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατα τόπου τα 8 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκαν τα πρωινά δρομολόγια, ενώ μετά τις 10:00 το πρωί αναχώρησε κανονικά για Κύθηρα και Κίσσαμο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο AQUA JEWEL. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό.

Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου. 

Η κακοκαιρία βρήκε το πλοίο Σκοπελίτης στη θάλασσα, κοντά στη Νάξο. Το βίντεο αποτυπώνει πλήρως τις καιρικές συνθήκες με τους επιβάτες να περνούν δύσκολες στιγμές μέχρι να φτάσουν στο λιμάνι του νησιού. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κατάπολα Αμοργός-Κουφονήσια, Σχοινούσα – Ηρακλειά – Νάξος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις