Τετάρτη, 29 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κυλλήνη: Ανατροπή με τον άντρα που βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο μέσα σε εξοχικό

Κυλλήνη: Ανατροπή με τον άντρα που βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο μέσα σε εξοχικό

Νέα στοιχεία στο θρίλερ με τον άντρα που βρέθηκε απαγχονισμένος στην Κυλλήνη. Όλα πλέον οδηγούν σε αυτοκτονία και όχι σε εγκληματική ενέργεια…

Αν και τα πρώτα στοιχεία παρέπεμπαν τους αστυνομικούς σε έγκλημα, τα τελευταία τους οδηγούν στην εκτίμηση πως έχουν να κάνουν με αυτοκτονία. Ο άντρας που βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο, σε εξοχικό στην Κυλλήνη, φαίνεται πως ανέβηκε με σκάλα και έδωσε τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί έχουν εξήγηση και για το σχοινί που βρέθηκε στα χέρια του. Αναμένουν όμως και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργήσει ιατροδικαστής και αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου.

Ένα – ένα συνθέτουν τα κομμάτια της υπόθεσης οι αστυνομικές αρχές στην Ηλεία που εξετάζουν τα στοιχεία για το πτώμα άντρα που βρέθηκε σε περιφραγμένο αγρόκτημα στην περιοχή της Διασποράς στην Κυλλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι Αρχές καταλήγουν στην αυτοκτονία από τα στοιχεία που έχουν, καθώς μπορεί να βρέθηκε σε ύψος τριών – τεσσάρων μέτρων απαγχονισμένος ο άντρας, αλλά φαίνεται πως είχε χρησιμοποιήσει σκάλα για να φτάσει ως εκεί.

Στο θέμα του σχοινιού που βρέθηκε στα χέρια του, υπάρχει η εκτίμηση πως είναι πιθανό να το χρησιμοποίησε ο ίδιος ο αυτόχειρας για να κάμψει τις αντιστάσεις για την πράξη του και να μετριάσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Αν και θα χρειαστούν εξετάσεις DNA για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του νεκρού, οι εκτιμήσεις οδηγούν πως πρόκειται για αλλοδαπό που έχει εξαφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις