Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυλλήνη: Ζημιές μετά την απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ – Αυτοψία στο σημείο

Κυλλήνη: Ζημιές μετά την απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ – Αυτοψία στο σημείο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δράστες στην Κυλλήνη έβαλαν στο στόχαστρο ΑΤΜ, που όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν. Προκάλεσαν ζημιές στην τράπεζα και ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο…

Η προσπάθεια διάρρηξης ΑΤΜ στην Κυλλήνη ξεκίνησε τα ξημερώματα και κράτησε λίγα λεπτά. Με τους δράστες να προκαλούν καταστροφές και να φεύγουν από την περιοχή, όταν είδαν έναν από τους κατοίκους των κοντινών σπιτιών να βγαίνει στο μπαλκόνι και να τους βλέπει. Κατάλαβαν πως θα ειδοποιήσει την αστυνομία και έγιναν «καπνός» χωρίς να επιμείνουν. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη, με τα βίντεο ντοκουμέντα της επίθεσης να αναλύονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα, προσπάθησαν να παραβιάσουν το χώρο που βρίσκεται το ΑΤΜ δίπλα σε οπωροπωλείο στον κεντρικό δρόμο της Κυλλήνης, όμως δεν τα κατάφεραν.

Προκάλεσαν μόνο φθορές και έφυγαν καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου που κατοικεί στον πρώτο όροφο, ο οποίος και ενημέρωσε την Αστυνομία. Δείτε τις εικόνες του ilialive.gr, από το σημείο.

Στην περιοχή της Κυλλήνης επικρατεί αναστάτωση μετά το περιστατικό αυτό καθώς το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας αποτελεί έναν βασικό πόλο συναλλαγών των πολιτών στο επίνειο του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις