Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κυπαρισσία: Στον εισαγγελέα ο λαχειοπώλης που σκότωσε επιχειρηματία για ένα λογαρισμό 170 ευρώ (video)

Κυπαρισσία

H Κυπαρισσία προσπαθεί να συνέλθει από το στυγερό έγκλημα. Σε κατάσταση σοκ συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου επιχειρηματία…

O 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης δράστης του εγκλήματος θα οδηγηθεί σε λίγες ώρες ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Κυπαρισσίας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς έκτος από το περίστροφο του εγκλήματος, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα περίστροφο, 141 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 97 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου.

Ο άτυχος Κώστας, ιδιοκτήτης καταστήματος τεχνολογίας (σ.σ. ανήκει σε μεγάλη αλυσίδα) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία, ήρθε σε έντονη λογομαχία με τον 72χρονο  ο οποίος απ’ ένα σημείο και μετά φέρεται να έγινε ιδιαίτερα ερειστικός με τον ύψος του λογαριασμού που έπρεπε να πληρώσει. Ο 72χρονος, υποστήριζε πως του «φόρτωσαν» το λογαριασμό του με χρεώσεις που «δεν είχε κάνει».

Ο λογαριασμός για τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις από τον άτυχο 39χρονο, ήταν ύψους 170 ευρώ και για τόσα χρήματα ο 72χρονος αποφάσισε να φύγει από το κατάστημα, να απειλήσει ότι θα επιστρέψει με όπλο (!) και τελικά να κάνει πράξη την απειλή του και ν’ αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Ενός νέου ανθρώπου και πατέρα ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους.

Click4more: Κυπαρισσία: Πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους το θύμα της δολοφονίας

Στις εικόνες που παρουσίασε ο Alpha, καταγράφονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη, καθώς και η στιγμή της μεταφοράς του 39χρονου με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείo. Ο δράστης έκανε λόγο για «ζήτημα τιμής», λέγοντας πως το θύμα τον έβρισε, την ώρα που υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαιώνουν ότι ο 39χρονος άνδρας ήταν ευγενικός απέναντί του.

Επίσης δεν έδειξε καμία μεταμέλεια, ενώ όταν ρωτήθηκε από τις Αρχές πού βρήκε το όπλο, απάντησε πως ήταν δώρο του αδελφού του…

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρία «Γερμανός», τόνισε πως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα της Κυπαρισσίας «αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους».

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν», καταλήγει η ανακοίνωση της «Γερμανός».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις