Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κύθηρα: Σκοτώθηκε από κατάρρευση εισόδου ακινήτου – Δάκρυα για τον άτυχο εργαζόμενο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Υπέκυψε χθες στα τραύματά του μετά από πολυήμερη μάχη εργαζόμενος του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 27 Σεπτεμβρίου…

από την κατάρρευση εισόδου ακινήτου κατά τη διάρκεια εργασιών καταμέτρησης στα Κύθηρα. Την ίδια ημέρα ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροσκάφος C-130 στην Αθήνα και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικό», όπου και νοσηλευόταν έκτοτε. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Πέθανε στα χέρια φίλων του

Θρήνος για τον 60χρονο και ιδιαίτερα γνωστό δικαστικό επιμελητή Φώτη Κοτρωνιά. Η καρδιά τον πρόδωσε χθες μπροστά στους στενούς του φίλους. Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν σε καφενείο, όπου συνήθιζε να πηγαίνει κάθε απόγευμα και να κάνει παρέα με τους φίλους του. Ο 60χρονος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια γνωστών του και άφησε ακαριαία την τελευταία του πνοή. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε