Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Λακωνία: Ο αστακός που παρήγγειλαν καθυστέρησε και έγινε στο εστιατόριο «το έλα να δεις»

Λακωνία: Ο αστακός που παρήγγειλαν καθυστέρησε και έγινε στο εστιατόριο «το έλα να δεις»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο αστακός καθυστέρησε να φτάσει στο τραπέζι και στο εστιατόριο που βρίσκεται στη Λακωνία επικράτησε αναστάτωση. Οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία, με περιπολικό να σπεύδει ταχύτατα…

Θέμα συζήτησης στη Λακωνία έχουν γίνει οι σκηνές σε εστιατόριο, με πρωταγωνιστές δύο αλλοδαπούς πελάτες. Ο αστακός που παρήγγειλαν καθυστερούσε να σερβιριστεί και από κάποια στιγμή και μετά έδειχναν εκνευρισμένοι. Όταν ο υπάλληλος τον πήγε, μετά από σχεδόν μία ολόκληρη ώρα, εκείνοι έγιναν ακόμα πιο έξαλλοι με ύβρεις και αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό. Ταχύτατα έφτασε περιπολικό, με αστυνομικούς να οδηγούν τους δύο πελάτες σε τμήμα. Η αυλαία της υπόθεσης έπεσε μια μέρα μετά, όταν οι δύο «θερμόαιμοι» πελάτες επέστρεψαν στο κατάστημα για να ζητήσουν συγγνώμη και να πληρώσουν το κόστος της παραγγελίας τους.

Όλα έγιναν σε εστιατόριο στο Δήμο Ευρώτα και συγκεκριμένα στα Τρίνησα στη Λακωνία, με πρωταγωνιστές δυο θαμώνες που εργάζονται σε μεγάλη εταιρία της περιοχής (διαχείριση απορριμμάτων) και ζήτησαν ως γεύμα αστακό.

Ο αστακός έφτασε στο τραπέζι τους, με περίπου 50 λεπτά καθυστέρηση όπως ισχυρίστηκαν οι δύο αλλοδαποί. Σύμφωνα με το notospress.gr, ενώ είχαν απολαύσει τα προκαταρκτικά εδέσματα άρχισαν να βρίζουν τον ιδιοκτήτη, τους υπαλλήλους και αρνήθηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό.

Οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν και κάποια στιγμή όλοι στο εστιατόριο κατάλαβαν ότι η κατάσταση ξεφεύγει, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Ανάλογη στάση κράτησαν και έναντι των αστυνομικών που κατέφθασαν για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί. Οι δύο θαμώνες συνελήφθησαν και την επόμενη μέρα αφέθηκαν ελεύθεροι. Πήγαν στο κατάστημα εστίασης και πλήρωσαν περίπου 150 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις