Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λακωνία: Οι εικόνες της νέας επίθεσης σε θηροφύλακες – Γυαλιά καρφιά το αυτοκίνητό τους [pics]

Λακωνία: Οι εικόνες της νέας επίθεσης σε θηροφύλακες – Γυαλιά καρφιά το αυτοκίνητό τους [pics]

Οι θηροφύλακες εντόπισαν ένα αγροτικό όχημα να κινείται σε χωματόδρομο. Οι σκηνές που ακολούθησαν γίνονται κατανοητές μέσα από τις φωτογραφίες…

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, ο θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Τζώρτζης Αδάμ, με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων, σε συνεργασία με τον θηροφύλακα του Συλλόγου Δεληγιάννη Γεώργιο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην Ρειχιά εντόπισαν ένα αγροτικό όχημα να κινείται σε χωματόδρομο.

Προσπαθώντας να το ακολουθήσουν, εισχώρησαν σε αδιέξοδο και κάνοντας αναστροφή για να φύγουν διαπίστωσαν ότι το όχημα ερχόταν προς το μέρος τους. Μόλις πλησίασε άναψαν τον φάρο του υπηρεσιακού οχήματος προκειμένου να σταματήσει και να μην πέσει πάνω τους.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, από το αγροτικό όχημα το οποίο έκλεισε τον δρόμο, κατέβηκε ένα άτομο το οποίο αναγνωρίστηκε από τους θηροφύλακες και πλησίασε την πόρτα του οδηγού. Στη συνέχεια προσπάθησε να την ανοίξει φωνάζοντας «τι κάνεις εδώ» απειλώντας ότι θα σκοτώσει τον οδηγό θηροφύλακα.

Ακολούθως έριξε μπουνιές στο τζάμι του υπηρεσιακού οχήματος, με αποτέλεσμα να το σπάσει, τραυματίζοντας με τα θραύσματα τον θηροφύλακα στο χέρι και στο πρόσωπο. Απειλώντας τον, λέγοντας «θα σε σκοτώσω εάν ξαναέρθεις εδώ», μπήκε στο αγροτικό όχημα, το έκανε στην άκρη και φωνάζοντας του είπε «σήκω και φύγε».

Οι θηροφύλακες ενημέρωσαν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων και μετέβησαν στο Νοσοκομείο Μολάων για τις πρώτες βοήθειες. Το Α.Τ. Μολάων στην συνέχεια προέβη στον εντοπισμό του δράστη και στη σύλληψή του στα πλαίσια του αυτοφώρου. Υπεβλήθη δε η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας και του Ποινικού Κώδικα και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Την επόμενη ημέρα που ο θηροφύλακας πήγε στο νοσοκομείο για να λάβει την σχετική ιατρική γνωμάτευση, κατά την έξοδό του, όπως σημειώνει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, τον περίμενε ο αδερφός του δράστη, ο οποίος όρμησε εναντίον του και πιάνοντάς τον από τον γιακά εντός του υπηρεσιακού οχήματος τον χτυπούσε μπρος πίσω στο κάθισμα βρίζοντας και απειλώντας τον από κοινού με την σύζυγό του.

Ο αδερφός του δράστη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενώ υπεβλήθη και μήνυση για εξύβριση εναντίον της συζύγου του.

Το αυτοκίνητο που βρίσκονταν οι θηροφύλακες

Πηγή: apela.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις