Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λακωνία: Τον χτύπησε φορτηγό και στη συνέχεια αυτοκίνητο – Το ασθενοφόρο έφτασε μισή ώρα αργότερα!

Λακωνία: Τον χτύπησε φορτηγό και στη συνέχεια αυτοκίνητο – Το ασθενοφόρο έφτασε μισή ώρα αργότερα!

Δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στο σήμειο έβλεπαν τον άνδρα αιμόφυρτο να κείτεται στο δρόμο χωρίς να είναι σε θέση να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, το ασθενοφόρο καθυστέρησε πολύ…

Ήταν περίπου 22.30 χθες το βράδυ (07-05-2018), όταν ένας 39χρονος Ρουμάνος χτυπήθηκε στον Βλαχιώτη (22ο χλμ εθνικής οδού Τάραψας – Μονεμβασίας) αρχικά από φορτηγό αυτοκίνητο και διαδοχικά από ένα επιβατηγό.

Δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στο σήμειο έβλεπαν τον άνδρα αιμόφυρτο να κείτεται στο δρόμο χωρίς να είναι σε θέση να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, το ασθενοφόρο έφθασε μέτα από τουλάχιστον 40 λεπτά, αφού ερχόταν από τη Σπάρτη.

Ο άτυχος αλλοδαπός διακομίστηκε τελικά βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου οι γιατροί αναμένουν τη σταθεροποίηση της κατάστασής του για να μεταφερθεί στο Θριάσειο.

Το ΕΚΑΒ επισημαίνει ότι το ασθενοφόρο κλήθηκε στις 22.36 και έφθασε μισή ώρα μετά στις 23.06. Κι αυτό διότι δεν υπήρχε βάρδια σε Μολάους – Βλαχιώτη – Γύθειο, με αποτέλεσμα τα τρία διαθέσιμα ασθενοφόρα να είναι από Αρεόπολη (1) και Σπάρτη (2).

Πηγή: laconialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις