Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Αδίστακτοι! Εξαπάτησαν παππού και του πήραν τις οικονομίες του

Λαμία: Αδίστακτοι! Εξαπάτησαν παππού και του πήραν τις οικονομίες του

Συνεχίζονται τα τηλεφωνήματα στα οποία απατεώνες ισχυρίζονται στα θύματα τους ότι το παιδί τους προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο

Το τελευταίο 48ωρο τα τηλεφωνήματα είναι απανωτά στην περιοχή της Λαμίας. Πολλές οικογένειες αναστατώθηκαν μέσα στη νύχτα και έψαχναν να δουν αν τα παιδιά τους είναι καλά ή αν τα έχουν συλλάβει.

Δυστυχώς ένας 80χρονος Λαμιώτης έπεσε στην παγίδα χθες το πρωί και τους έδωσε 2.300€ για να καταφέρει να γλιτώσει το παιδί του. Ο απατεώνας του είπε ότι είναι αστυνομικός και ότι ο γιος του κρατείται στην τροχαία γιατί είχε παρασυρθεί με το αυτοκίνητο ένα παιδάκι και το σκότωσε. Του ζήτησε 20.000 – 25.000€ και όταν ο παππούς είπε ότι δει ειχε τόσα χρήματα, του είπε “δώσε ό,τι μπορείς και θα δούμε τι θα κάνουμε”.

Ο 80χρονος έμενε στη Νέα Άμπλιανη και το ραντεβού κλείστηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Εκεί εμφανίστηκε ένας αδύνατος νεαρός, πήρε τα 2.300€ από τον παππού και εξαφανίστηκε. Το μεσημέρι ο 80χρονο; και αφού είχε μιλήσει με το παιδί του και κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν.

Πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε