Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Άγριο ξύλο και τραυματισμοί – Πλακώθηκαν με μαχαίρια, γκλoμπ και κατσαβίδια στο κέντρο

Θεσσαλονίκη

Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο στη Λαμία, με ένα άτομο να μεταφέρεται τραυματισμένο στα Επείγοντα νοσοκομείου. Δύο οι προσαγωγές…

Μια νύχτα γεμάτη αγριότητες η χθεσινή (16-09-2021) στη Λαμία, με τη συμπλοκή να παίρνει διαστάσεις και τους κατοίκους της περιοχής να καλούν την αστυνομία. Οι πρωταγωνιστές είχαν αρχίσει να καυγαδίζουν όμως πολύ γρήγορα δεν έμειναν στο λόγια. Τα μαχαίρια και τα κατσαβίδια που έκαναν την εμφάνισή τους, προκάλεσαν τρόμο.

Πιο αναλυτικά, ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός για σοβαρό επεισόδιο που ειναι σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Υψηλάντη στο ύψος του Δημοτικου Θεάτρου. Στο σημείο έσπευσαν όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν διαθέσιμες εκείνη την ώρα μέσα στη Λαμία, αφού τηλεφωνήματα περαστικών στο «100» έκαναν λόγο για συμπλοκή αρκετών νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, εκτός από το μαχαίρι ή κατσαβίδι που κρατούσε ένας εκ των πρωταγωνιστών, άλλο άτομο κρατούσε πτυσσόμενο γκλομπ. Όλα αυτά όταν έφτασε η αστυνομία εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει έναν νεαρό στο νοσοκομείο ο οποίος είχε τραυματιστεί στην κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο, ευτυχώς όχι σοβαρά. Οι αστυνομικοί, αφού κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα γιατί κάποιοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, οδήγησαν δύο από τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.

Ακόμα δεν έχει γνωστή ποια ήταν η αιτία της συμπλοκής, ωστόσο όπως είπαν περίοικοι μεχρι να έρθει η αστυνομία έγινε χαμός και σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι, αφού στην αρχή ξεκίνησαν με έντονες φραστικές αντιπαραθέσεις και στη συνέχεια οι δυο αντίπαλες παρέες συνεπλάκησαν και έπεσε πολύ ξύλο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις